Щори DEMAG.BG

DEMAG.BG е онлайн магазин за щори, сенници и комарници, които се изработват по индивидуален размер и се доставят безплатно до врата на територията на цяла България.

Покупката на щори от уюта на собствения ти дом никога не е била толкова лесна – просто следвай нашите инструкции стъпка след стъпка, за да конфигурираш перфектния продукт. Екипът ни е на разположение, за да отговори на твоите въпроси и да ти помогне на всеки етап от поръчката.

DEMAG.BG предлага голямо разнообразие от щори, сенници, комарници и пергори. Благодарение на дългогодишния си опит сме се погрижили да подберем най-добрите български производители за всеки продукт - Камакс, Colori, щори Софи.

Нашият екип знае, че съвременния човек се нуждае от по-бърз начин да поръча щори. Разбираме, че в динамичното ежедневие е трудно, а и ненужно, да отделиш два дни в очакване на монтажен екип за измерване и инсталация, само за да се сдобиеш с щори или комарник. Вярваме, че нашите клиенти от най-отдалеченото населено място в страната заслужават да имат същия избор, като тези, които живеят в столицата.

С DEMAG.BG ти измерваш, ти монтираш, ти спестяваш време и пари!

Нуждаеш се от щори и сенници за дома или офиса, за ресторант или магазин, за детска градина или училище – в DEMAG.BG имама решение за ефективна слънцезащита.

DEMAG.BG предлага:

огромен избор от щори, комарници и сенници, изработени по твой размер;
кратки срокове;
добра цена;
безплатна доставка;
инструкции за лесно измерване;
професионална консултация.

Трябват ти щори за кухнята, хола, детската стая, спалнята, кабинета или банята – ще се погрижим да предложим продукт, който перфектно отговаря на твоите изисквания.


ВДЪХНОВИ СЕ...
ПОРЪЧАЙ...
НАСЛАЖДАВАЙ СЕ!

Нашите продукти са доказано добри решения с много ползи.

Не знаеш откъде да започнеш или се затрудняваш в преценката какви щори да избереш – виж нашия Помощник в избора на щори, разгледай снимките на реализирани поръчки или направи една снимка на прозореца и я изпрати на имейл info@demag.bg и нашият екип ще ти помогне.

Без значение дали обновяваш дома си или изграждаш нов, ако се нуждаеш от слънцезащита и декорация за прозорци – ние сме се подбрали варианти с високо качество на гарантирано добра цена.

Защо щорите трябва да са по поръчка?

А защо да не са?! Те са точно в нюанса, който подхожда на интериора и екстериора. Те са изработени от материала, който предпочиташ – плат, алуминий, дърво, бамбук. Само щорите, комарниците и сенниците, изработени по точен размер вършат перфектна работа.

Инсталираните от вътрешната страна на прозорците вътрешни щори или монтираните отвън външни ролетни и ламелни щори, комарници, сенници и перголи осигуряват топлинен, светлинен и визуален комфорт на обитателите на сградата. Те подобряват енергийната ефективност, предпазват от насекоми или взлом.

Преобрази фасадата на дома си и всяка стая в него с щори и сенници, изработени по индивидуални размери. С тях контролираш слънчевата светлина и запазваш неприкосновеността на личния си живот.

Вътрешна или външна слънцезащита; щори, сенници или комарници; бюджетен или луксозен вариант; текстилни, алуминиеви, дървени или бамбукови щори, вертикални, хоризонтални, плисе, руло или ден и нощ щори, щори с ръчно управление или автоматизирани продукти - в нашия онлайн магазин има по нещо за всеки вкус и стил - щори, подходящи за модерни, минималистични интериори и такива за класически изискан стил в дома; щори от влагоустойчиви, антибактериални и негорими материи, щори, които допринасят за енергийната ефективност. В DEMAG.BG ще откриеш идеалните прозоречни покрития с дизайнерска визия, без да са на дизайнерска цена.

С нашите щори не само ще контролираш светлината и сянката, сметките за ток и това, което любопитните съседи виждат, с тях може да подчертаеш интериора, да създадеше акцент в него и да му придадеш неповторим стил.

Избираш от богата гама щори, сенници и комарници в класически и модерни цветове и с няколко лесни стъпки конфигурираш продукт с желаните функции, който отразява индивидуалността и настроението ти.